Kontakt os
Tilbage

Apotekets intranet - et informations- og ledelsessystem

På kurset opbygges apotekets eget intranet, der efterfølgende er hurtigt og let at vedligeholde. Der er fokus på apotekets dokumenthåndtering, herunder strukturering, brug af billeder, dannelse af dokumenter.

Målgruppe
Apotekets nuværende eller kommende ansvarlige for information og dokumenter eller en medarbejder, der kan give en introduktion på apoteket.

Mål

Efter kurset har apoteket et produktionsklart intranet, hvor kursisten er i stand til at anvende de generelle funktioner i dokumenthåndtering og lister.


Indhold

Det er hurtigt og let at vedligeholde et intranet web-sted. Der skal kun bruges tre klik til at indstille og konfigurere dit apoteks intranet. Indbyggede administrationsfunktioner gør det muligt at delegere administrationen af intranettet til en medarbejder.

Man kan betragte apotekets intranet som medarbejdernes eget ”medlemsnet” med alle lokale vejledninger, informationer og kalender. Men hertil kommer et levende dokumenthåndteringssystem, hvorved intranettet bliver et stærkt ledelses- og informationssystem. Over 100 apoteker anvender Pharmakons intranetkoncept.

Intranettet fungerer også som centralt opbevaringssted for alle projektoplysninger - dokumenter, kontaktpersoner, opgaver, diskussioner og meget mere.

Intranettet kan benyttes alle steder, hvor der er en web-browser, på apoteket eller derhjemme. Således har medarbejdere, der fx har barsel eller andet fravær, også mulighed for at følge hverdagen på apoteket.

Ved at udfylde forudformaterede formularer kan medarbejderne hurtigt bidrage med input til intranettet. Der findes formularer til meddelelser, begivenheder, kontaktpersoner, opgaver, undersøgelser, diskussioner og hyperlinks.

Kursusmateriale
Kursusmateriale kan inden kurset downloades og udskrives.
Du kan også vælge at bestille kursusmateriale ved at kontakte Lis Øding lo@pharmakon.dk eller på tel 4820 6179 senest 1 uge før kursets start. Prisen for færdigtrykt kursusmateriale er 150 kr. pr. sæt.

Vægttal
10 timer.

Efterfølgende abonnement
Webhotel 269,00 kr. ekskl. moms (250MB) pr. måned.
Pris pr. GB til rådighed 100 kr. max 10 GB


Kursusledelse
It-underviser, farmakonom Lis Øding, Pharmakon.

Kursussekretær
Charlotte Vissing, chv@pharmakon.dk, 4820 6160
Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more