Kontakt os
Tilbage

Farmaceutiske vandsystemer i teori og praksis

Alle beskæftiget med projektering, validering, drift og vedligeholdelse af farmaceutiske vand- og rendampsystemer får viden om kravspecifikationer, kriterier for valg af komponenter og leverandører, protokoller, vedligeholdelsesprogrammer og relevante myndigheders observationer. Der arbejdes med cases vedr. ombygning af eksisterende anlæg samt etablering af nye anlæg.

Målgruppe
Farmaceuter, ingeniører og andre der er beskæftiget med projektering, validering,
drift og vedligeholdelse af Purified Water og WFI samt rendampsystemer i farmaceutisk industri.

Mål
At give deltagerne en opdateret viden om design, opbygning, drift, problemløsning, kvalificering/validering og vedligeholdelse af farmaceutiske vand-/rendampsystemer. Der tages fortrinsvis udgangspunkt i en driftsmæssig tilgang til farmaceutiske vandsystemer, ud fra såvel en teoretisk som en praktisk indfaldsvinkel.

Indhold
Kurset henvender sig til medarbejdere i den farmaceutiske industri, som har brug for at tilegne sig ny viden om farmaceutiske vand/damp systemer, eller at blive opdateret m.h.t. projektering, validering, drift og vedligeholdelse af farmaceutiske vand/damp systemer.
På kurset vil der blive gennemgået eksempler på formulering af brugerkrav, IQ, OQ samt PQ, alle med udgangspunkt i design af et velfungerende farmaceutisk vand/rendampsystem.
Relevante myndigheders observationer præsenteres ud fra current trends ved inspektioner.

Kursusledelse
Senior konsulent Jørgen Clifford Jensen, J.C. Egnineering - Pharma Waters, og GMP Koordinator og Procesekspert Michael Vestermark, Novo Nordisk A/S.

Kursussekretær
Elisabeth Hjelm Nielsen, en@pharmakon.dk, 48206228

Se program

Andre kursisters vurdering af dette kursus:
4,6
Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more