Kontakt os
Tilbage

Kosttilskud - Fødevarer til medicinske formål, medicinsk udstyr og naturlægemidler

Har du ubesvarede spørgsmål og udfordringer vedr.markedsføring af kosttilskud (inkl. fødevarer til særlig medicinske formål, allergiprodukter (laktosefri, glutenfri), sportsprodukter og slankeprodukter), naturlægemidler, medicinsk udstyr? Vi har samlet et korps af repræsentanter fra myndighederne og industrien, som kan give svar på dine spørgsmål. Mød op, og bliv klogere på de udfordringer, der er ved markedsføring af disse produktkategorier.

Målgruppe

Alle der beskæftiger sig med eller har interesse for lovgivning og markedsføring af kosttilskud (inkl. fødevarer til særlig medicinske formål, allergiprodukter (laktosefri, glutenfri), sportsprodukter og slankeprodukter), naturlægemidler og medicinsk udstyr.


Mål

At give deltagerne indsigt i den seneste udvikling på området, samt at behandle nogle af de problemstillinger, som virksomhederne møder i deres arbejde med enten kosttilskud, fødevarer til særlig medicinske formål, allergiprodukter (laktosefri, glutenfri), sportsprodukter,slankeprodukter naturlægemidler og medicinsk udstyr.


Indhold

På kurset er der fokus på den seneste udvikling i lovgivningen inden for kosttilskud (inkl. fødevarer til særlig medicinske formål, allergiprodukter (laktosefri, glutenfri), sportsprodukter og slankeprodukter), naturlægemidler, medicinsk udstyr.

 • Kosttilskud - Ernærings- og sundhedsanprisning
  o Godkendte anprisninger og formuleringer
  o Forbrugerforståelse og vildledning
  o ”On-hold” produkter
  o Mærkning
 • Fødevarer til særlig medicinske formål, allergiprodukter (laktosefri, glutenfri), sportsprodukter og slankeprodukter
 • Naturlægemidler – krav til registrering
 • Medicinsk udstyr – lovgivning, anprisninger, anmeldelser og bivirkningsrapportering.

Lovgivningen skaber i dag store udfordringer og problemer for virksomhederne, fordi der hele tiden sker ændringer, som kan være svære at forstå og følge med i. En række forskellige foredragsholdere vil hjælpe med at give et klarere overblik samt give deres syn på muligheder, udfordringer, og konsekvenser af lovgivningen.


Kursusledelse
M.Sc.Pharm. Michelle Schjørring-Thyssen, Quality Assurance, Regulatory and Scientific Affairs, MustConsult .

Kursussekretær
Inge Fabech, if@pharmakon.dk, 4820 6120

Se program

Andre kursisters vurdering af dette kursus:
4,4
Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more