Kontakt os
Tilbage

Mentor for apoteksfarmaceuter

Bliv mentor for apoteksfarmaceuter. Vi søger mentorer, der har lyst til at stille deres erfaring, viden og indsigt til rådighed for apoteksfarmaceuter, der deltager i et karriereudviklingsforløb.

Målgruppe

Vi søger mentorer, der har lyst til at stille deres erfaring, viden og indsigt til rådighed for apoteksfarmaceuter, der deltager i et karriereudviklingsforløb. Forløbet er en del af overenskomsten imellem Danmarks Apotekerforening og Pharmadanmark.
Forløbet skal fastholde og udvikle apoteksfarmaceuters kompetence mht. ledelse og faglighed. Det skal også sikre, at apoteksfarmaceuter opnår en grundlæggende forståelse for apotekssektoren.
Som mentor får du muligheden for at lære en apoteksfarmaceut godt at kende, dele din erfaring og præge vedkommendes karriereudvikling.

Som mentor skal du kunne deltage på første dag af karriereudviklingsforløbet. Det er fredag 5. oktober 2018 på Kongebrogaarden i Middelfart.

Her vil du, sammen med mentee og de andre mentorer, blive klædt på til opgaven og få inspiration til, hvordan du griber opgaven an. Du bliver honoreret med et beløb på 750 kr. og får dækket dine omkostninger til transport i forbindelse med kursusdagen 5. oktober.

Har det vakt din interesse, skal du tilmelde dig.
Når du tilmelder dig, vil du modtage et link til et spørgeskema, der stiller en række spørgsmål om dig og din erfaring. Din besvarelse vil blive brugt i matchet med mentee. Der er også mulighed for at anføre, hvis der er særlige problematikker, der skal tages højde for i matchet mellem mentor og mentee.
Der er tilmeldingsfrist d. 1. september kl.12.00. 


Mål
Som mentor skal du, i samarbejde med mentee’en, opdage og udvikle mentee’ens evner og færdigheder. Du skal via sparring være med til at støtte mentee’en i ledelsesmæssige problemstillinger og dilemmaer. Som mentor har du også selv mulighed for læring ved at fortælle om egne karriereerfaringer og ved at træne samtale- og coachingteknikker.
Det forventes, at du som mentor bruger op til 10 timer i løbet af et år.
Det forventes også, at du har to til tre møder med din mentee. Møderne kan godt være telefonmøder eller foregå virtuelt.
I november 2018 afholdes et webinar for dig og de andre mentorer. Det vil du få mere information om.

Indhold

Du skal deltage på forløbets første dag, fredag 5. oktober 2018. Samt webinaret for mentorer i november, som der bliver meldt mere ud om når vi kommer tættere på afholdelsen.
Forløbet for mentees består af tre moduler.
Første modul er 5.-6. oktober 2018, andet modul er 2. marts 2019 og tredje modul er d. 24. august 2019.
Alle moduler afholdes på Comwell Kongebrogaarden, Kongebrovej 63, 5500 Middelfart.


Kursusledelse
Afdelingsleder Lærke Poulsen, cand.pharm, Pharmakon

Kursussekretær
Kristin Rose Primdahl, krp@pharmakon.dk, 4820 6175
Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more