Kontakt os
Tilbage

Kunstudstilling med fotograf Jeppe Zabel

Udstillingen er åben fra den 1. maj til den 16. juni 2017

Maj måneds kunstner er fotograf Jeppe Zabel, der udstiller fotografier. Hans foretrukne motiver er vand, refleksion af lys, skygger og naturen i almindelighed. Derudover har han en forkærlighed for makrofotografering på grund af dets evne til at vise de ting, vores øjne normalt ikke kan se.
Udstillingens perioden er 1. maj til 16. juni.

Pharmakon Konferencecenter har ca. 6–7 forskellige kunstudstillinger om året. Alle forskellige former for kunst, lige fra malerier, keramik, glas til fotografier. Kunstudvalget beslutter, hvem vi gerne vil have til at udfordre vores vægge til glæde for vores mange gæster i huset.


Åbningstider

Mandag-torsdag kl. 9-16.30
Fredag kl. 9-15
Lukket i weekenden

Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more