Kontakt os
Tilbage

Selvstudie i GMP

Få kendskab til reglerne i GMP, brug sommerferien på e-kurset GMP.

GMP - Good manufacturing practice – er gældende for mange job i lægemiddelindustrien. GMP er et regelsæt, der fastlægger, hvordan der skal arbejdes med lægemidler for at sikre deres kvalitet, sikkerhed og effekt.

Søger du job i lægemiddelindustrien, er det en fordel for dig at få et basalt kendskab til, hvad GMP er, og hvad det betyder at arbejde med GMP.

Du bestemmer selv, hvor og hvornår ved at tage det som selvstudie og følge e-kurset ”GMP”. E-kurset er baseret på de europæiske GMP-regler, som du kan læse som supplement til teorien og opgaverne. Opgaverne består blandt andet af afkrydsningsopgaver og cases og er med til at give dig en bedre forståelse af teorien.

E-kurset giver dig et overordnet kendskab til GMP-begreberne. Du kan afslutte e-kurset med en test, og består du testen, sender vi et testbevis. Mange bruger testbeviset, som dokumentation for kendskab til GMP for eksempel ved jobansøgninger.

Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more