Kontakt os
Tilbage

Kunstudstilling

I perioden 10. august til 24. september har vi fornøjelsen af at kunne udstille værker fra Anne Brèrot og Andrzej Kasprzak.

Anne Brèrot

Kunstneren Anne Brérot (f. 1962) er uddannet ved kunstakademiet Aix-en-Provence. Hun beskæftiger sig med landskab, figurmaleri og portrætter. Anne Brérot har udstillet bl.a. i Paris, Annecy, Metz og Lyon i Frankrig, men har også deltaget på internationale messer, såsom Art Karlsruhe i Tyskland, og The Affordable Art Fair i New-York og London. I nogle af Anne Brérots værker har hun benyttet genbrugsmaterialer bl.a. pap. Den specielle struktur fra pap giver malerierne en kant og et råt udtryk. 

 

Andrzej Kasprzak

Kunstgrafiker, maler og billedhugger Andrzej Kasprzak (f.1963) i Gliwicw i Polen, arbejder både med grafik og maleri, men allerhelst med en blanding af begge dele, hvor det grafiske forlæg bemales senere hen i processen.

Kasprzak arbejder med flere lag i sine billeder. Halvtransparent pergament slører delvist billedet og gør de underliggende motiver nærmest tredimensionelle, hvilket giver det færdige værk et fængslende og unikt formsprog. Det er her, han har fundet sit helt personlige udtryk.


Gratis adgang.
Ring for at få oplyst åbningstider.


Pharmakon Konferencecenter
Milnersvej 42
3400 Hillerød

Tel 4820 6000

Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more