Kontakt os
Tilbage

Kunstudstilling 25. september – 27. oktober

Pharmakon Konferencecenter har en spændende udstilling med værker af kunstner Mette Hansgaard og raku-brændt keramik- og bronzeskulpturer af kunstner Ingrid Ebbesen.

Mette Hansgaard

Mette Hansgaard er født i 1974, og er fra Frederiksberg. Hun begyndte at udtrykke sig kunstnerisk som 13 årig. Mettes malerier og akvareller males i farvekompositioner, som er medvirkede til at give hendes kunst et personligt udtryk. Rejser, bjergvandring, skyerne på himlen og smukke farver i naturen er med til at give inspirationer til kunstværkerne. Mette har netop åbnet galleri i kunstergaden i Rørholmsgade i København, hvor du kan besøge hendes atelier.

 

Ingrid Ebbesen

Mine skulpturer er abstrakte, og kvindeskulpturerne har en let erotisk udstråling der udtrykker livsnydelse og stolthed. Jeg finder stor glæde og fordybelse ved at arbejde med leret, og skulpturerne får udtryk- ved hjælp af humoren og fantasien efterhånden som arbejdet skrider frem.

Jeg har været på en del udviklingekurser, heriblandt modellering efter levende modeller og keramiske/raku kurser for ny inspiration. Jeg eksperimenterer og udvikler selv mine glasurer og bruger egne erfaringer. Jeg arbejder med stentøjsler, og min store interesse er rakubrænding , da hele processen i denne form for brænding er meget spændende og uforudsigelig.

Raku-teknikken udløser en kemisk proces under brænding og reducering , det får farverne til at variere fra gang til gang, så slutresultatet vil derfor altid være meget spændende og overraskende. Den sorte farve og de små krakeleringer der fremkommer i glasuren, er også et kendetegn for denne spændende teknik. De raku brændte skulpturer måler fra ca. 15 cm til ca. 30 cm .

Bronzeskulpturer er fremstillet i voks og senere bronzestøbt, de er nummererede og signeret og støbt i et få antal.

 

 

Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more