Kontakt os
Tilbage

Kunstudstilling med André Moulin

Fra den 30. oktober – 8. december har Pharmakon Konferencecenter en spændende udstilling med værker/genstande af kunstner André Moulin.

André Moulin med kunstnernavnet Miller er autodidakt billedkunstner og har malet siden 1989. Han kvittede sit job i 1996 for at få mere tid til at male, men uden forventning udviklede det sig med god respons og udstillinger, og han valgte at fortsætte. Siden har han udviklet billedstil og har haft mulighed for at anvende sin kreativitet på flere måder. Siden 1999 har han lavet en del workshops og udgivet en bog om serigrafi, modtaget en kulturpris for sine aktiviteter for børn&unge, lavet en biograffilm og samarbejdet med et rockband.

Alle værker/genstande inklusive sten, pudebetræk etc. er unika. Nogle få udstillede malerier er helt tilbage fra ca. 1998-2002, og viser forskellige anvendte maleteknikker, bl.a. papircollage, og efter dette udtryk fulgte serigrafi-tryk i 2007. Serigrafi-tryk er her anvendt på lærred, pap, papir, sten, tekstil m.m. Derudover arbejder André med en oliebaseret alkyd-maling, som blev kendt med Jackson Pollock´s ”dryp-painting” i New York omkring 1950. Ligesåvel fik serigrafi sit gennembrud I New York med Andy Warhol, Robert Rauschenberg m.fl.

Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more