Kontakt os
Tilbage

Nye farmakonomelever på Hold 21

Alle nye farmakonomelever på Hold 21 er ved have afsluttet deres første skoleophold ”Kursus 1”, på Farmakonomskolen. Herefter skal de tilbage i praktik på deres apoteker.

I år har skolen sat flere nye initiativer i gang for at gøre uddannelsesstart så god og nem som mulig. Da introduktionen på skolen kan være overvældende, har vi har ønsket at arbejde hen imod rette info på rette tid og sted.

I stedet for to dages intro med mange informationer har vi valgt at hellige én dag til at lære hinanden, kontaktpersonen og skolen at kende. Som en del af ”rette info på rette tid og sted” har vi erstattet den klassiske rundvisning med en ”skattejagt”. Her går eleverne rundt i teams og finder QR-koder forskellige steder på Farmakonomskolen. Hver QR-kode leder til en lille youtube-film, som er aktuel på netop det sted, hvor QR-koden hænger. På filmene fortæller forskellige personer om regler på skolen og giver gode råd i forbindelse med skoleophold. Vi har fx film med

  • Receptionen, der fortæller om lån af cykler
  • Serveringen, der fortæller om buffet-kultur
  • Rengøringen, der fortæller om skift af sengetøj og håndklæder
  • Køkkenet, der fortæller om opretning af madprofil
  • Teknisk afdeling, der fortæller om parkering.

Det er muligt at gense filmene, hvis eleverne senere på kurset bliver i tvivl om noget.

Den faglige undervisning starter allerede på dag 2. Da flere fag har fået mere tid (på dag 2,) er der bedre tid til at introducere til dele af elevhjemmesiden, opgavetyper, målniveauer mm. på tidspunkter, hvor eleverne rent faktisk skal bruge det.

Vi har desuden valgt at sætte ekstra fokus på mødet mellem de enkelte elever og deres kontaktperson, og der er afsat tid til, at relationen styrkes.

Vi glæder os til igen at tage imod hold 21 eleverne, når de næste gang kommer på "Kursus 2" i slutningen af året.

Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more