Office 365

Microsoft Teams
  • Sådan deltager du som gæst i et Microsoft Teams-møde (uden en licens)

Hvis du ingen licens har til Microsoft Teams på din @apoteket.dk konto kan du ikke indkalde til et Teams møde.

Du kan dog godt deltage som gæst i et møde, hvor du har modtaget en Microsoft Teams-møde indkaldelse.

Du klikker på linket Deltag i Microsoft Teams-møde i mødeindkaldelsen.

Din browser vil åbne med mulighed for at vælge

• Download Windows-appen
    • Fortsæt i denne browser
    • Deltag fra web i stedet.

Vi anbefaler at du vælger Download Windows-appen

Appen downloades og du skal herefter installere appen.

Når appen er installeret er du næsten klar til at deltage.

Du skal blot indtaste dit navn og klik på knappen Deltag nu

Du er nu i venteposition i lobbyen.

Du er klar til at deltage i Teams-mødet, når mødeindkalderen giver dig adgang.

• Installation af Teams

Alle video vejledninger der ligger under dette emne kan kun ses af Pharmakons Office 365 kunder.

For at se video vejledning klik det link der passer til det du efterspørger.

AFSPIL VIDEO: 1. Installation af Teams

• Planlæg et møde i Teams

Alle video vejledninger der ligger under dette emne kan kun ses af Pharmakons Office 365 kunder.

For at se video vejledning klik det link der passer til det du efterspørger.

AFSPIL VIDEO: Planlæg et møde i Teams

• Funktioner i Teams online møde

Alle video vejledninger der ligger under dette emne kan kun ses af Pharmakons Office 365 kunder.

For at se video vejledning klik det link der passer til det du efterspørger.

AFSPIL VIDEO: Funktioner i Teams online møde

• Start en præsentationsvisning

Alle video vejledninger der ligger under dette emne kan kun ses af Pharmakons Office 365 kunder.

For at se video vejledning klik det link der passer til det du efterspørger.

AFSPIL VIDEO: Start en præsentationsvisning

Office 365 pakken
  • PowerPoint: Optag PowerPoint og brug den som video

Alle video vejledninger der ligger under dette emne kan kun ses af Pharmakons Office 365 kunder.

For at se video vejledning klik det link der passer til det du efterspørger.

AFSPIL VIDEO: Optag PowerPoint og brug den som video

• PowerPoint: Designforslag i PowerPoint

Alle video vejledninger der ligger under dette emne kan kun ses af Pharmakons Office 365 kunder.

For at se video vejledning klik det link der passer til det du efterspørger.

AFSPIL VIDEO: Designforslag i PowerPoint

• PowerPoint: Indsæt en video i PowerPoint

Alle video vejledninger der ligger under dette emne kan kun ses af Pharmakons Office 365 kunder.

For at se video vejledning klik det link der passer til det du efterspørger.

AFSPIL VIDEO: Indsæt en video i PowerPoint