adobestock_157106129_spoergsmaal

Få svar på ofte stillede spørgsmål om konsulentydelser

Her er samlet nogle typiske spørgsmål i forbindelse med konsulentydelser. Forhåbentlig kan du bruge svarerne. Hvis dit spørgsmål ikke er på listen, så tøv ikke med at kontakte os.

Spørgsmål og svar om konsulentydelser
 • Hvad er indeholdt i prisen?

  Når du får et tilbud fra os, kan du regne med, at alle udgifter er nævnt (med mindre vi tager forbehold). Vi nævner dog aldrig udgifter, som vi ikke er en direkte del af, fx hvis der i forbindelse med konsulentydelsen er brug for, at du kalder ekstra personale på arbejde.Vi beskriver altid, hvad prisen indeholder, fx at prisen er uden moms. Afhængig af hvilken konsultentydelse, der er tale om, kommer transport- og opholdsudgifter måske oveni. Udgifter til materialer er også specificeret. Ønsker du, at konsulentydelsen finder sted i weekenden, kommer der weekendtillæg på.
 • Kræver det forberedelse af mig, når jeg bestiller en konsulentydelse?

  Måske, det afhænger af konsultentydelsen. Du får besked om, hvad din rolle er, fx at sørge for, at vi får dokumentation tilsendt på forhånd, at bestemte medarbejdere er på arbejde, at introducere hvad der skal ske til alle medarbejderne. Målet er, at vi har det bedste udgangspunkt for konsulentydelsen, så vi ikke spilder din tid eller ressourcer.
 • Hvornår skal jeg betale?

  Vi sender først en faktura, når konsulentydelsen er afholdt. Hvis der er tale om en konsulentydelse, der strækker sig over en længere periode, aftaler vi evt. løbende fakturering.
 • Bliver konsulentydelsen dokumenteret?

  Ja og nej, det afhænger af, hvad vi aftaler. Det er et tilvalg, som du bestiller.
 • Er I diskrete?

  Vi er meget bevidste om, at du lukker os ind på din arbejdsplads, og vi derigennem får kendskab til forhold, som ikke er tilgængelige for alle. Vi deler aldrig information om kunder. Vi garanterer fuldstændig diskretion og fortrolighed. Vi overholder selvfølgelig GDPR lovgivningen, så dine data er i sikkerhed hos os.
 • Hvad er jeres baggrund/hvorfor er I eksperter?

  Vi tilbyder kun konsulentydelser indenfor områder, hvor vi har erfaring. Vi har dybdegående kendskab til lovgivning, kliniske vejledninger og den evidens, der findes indenfor området. Du er velkommen til at spørge os om alle former for konsulentydelser, og du kan være sikker på, at vi nok skal sige fra, hvis vi ikke er eksperter.