img_1054_gaa_hjem_moeder

Gå hjem-møder – en let mulighed for videns opsamling

Vi holder løbende gratis gå hjem-møder med aktuelle emner og nyheder i life science industrien. Du får mulighed for at dykke ned i et fagligt emne på kanten af en arbejdsdag og mødes til faglig dialog med interesserede fra andre virksomheder. Du kan også netværke i hyggelige rammer over en sandwich og et glas vin.

Kommende gå hjem-møder

Herunder kan du altid se, hvilke gå hjem-møder du kan deltage i.

Gå hjem-møderne planlægges ud fra aktualitet og ønsker, så har du en god ide, så sig det gerne til os.

Se tidligere afholdte gå hjem-møder

Gå hjem-møder
 • Udvælgelse og udvikling af lægemiddelemballage: Guidelines og relation til Drug-Device Combination Products – 27. maj 2020, kl. 17.00 - 19.00

  Dette møde henvender sig til alle der beskæftiger sig med udvikling og dokumentering af lægemidler, og til dem der ønsker at få indsigt i en del af kravene til lægemiddelemballager.

  En lægemiddelemballage beskrives ofte på engelsk som ”container closure system”, og er det emballagesystem der indeholder og beskytter lægemidlet. Det omfatter to typer emballage: Primær emballage, som har direkte fysisk kontakt til lægemidlet, og sekundær emballage, som omslutter den primære emballage samt tilfører yderligere beskyttelse af lægemidlet mod f.eks. lys.

  For mere komplekse lægemiddelsystemer, er den primære emballage en integreret del af lægemidlet, og den sekundære emballage har en indbygget funktionalitet. På denne måde bliver emballagen til et device f.eks. i form af en avanceret præfyldt sprøjte. Denne type lægemiddelsystem betegnes som Drug-Device Combination Products.

  På dette møde vil du få en introduktion til retningslinjer, overvejelser og principper for udvælgelse og udvikling af lægemiddelemballage til injektionsprodukter, og herunder emballagens relationen til drug-device combinations. Der vil medtages produkteksempler, for at give en bedre forståelse for, hvordan det ser ud i praksis.

  Der vil blive givet et indblik i de Amerikanske (FDA) og Europæiske (EU) krav for Drug-Device Combination Products, og herunder hvordan de er beskrevet i Medical Device Regulation (EU) 2017/ 745.

  Tilmeld dig her

 • Brexit in a Regulatory Perspective - 24. juni 2020 kl. 17.00 - 19.00

  Oplægsholder: Lillan Rejkjær, IWA Consulting.

   

  Tilmeld dig her

   

   

   

Hvordan deltager jeg?

Tilmelding? Det er nemt

Klik på det møde du vil deltage i og tilmeld dig på ”tilmeld dig her”. Udfyld mailen med dine kontaktinformationer
(for- og efternavn, titel, firma, telefonnummer og email).
Da gå hjem-møderne er gratis og uden et no-show fee, opfordrer vi dig til at sende en mail hvis du bliver forhindret i at deltage. På den måde har vi mulighed for at give pladsen videre til en anden.

Hvad koster det?

Pharmakons gå hjem-møder er gratis for alle. Vi betragter dem som appetitvækkere til vores kurser og håber, at du samtidig vil give os ideer til kurser mv.

Hvor, hvem og mad?

Gå hjem-møderne afholdes på Pharmakon, Milnersvej 42, 3400 Hillerød.
Møderne starter typisk kl. 17.00, og dagens program fremgår af hjemmesiden.
Du henvender dig blot i receptionen, når du ankommer.
Vi byder på en sandwich og et glas vin på gå hjem-mødet, så du ikke behøver at tage madpakke med.

Bliv klogere på specifikke emner

Gå hjem-møderne giver dig en unik mulighed for at blive klogere på det specifikke emne og høre, hvordan andre gør i praksis, så du kan forberede dig og din virksomhed til at møde nye krav eller regler.

Du møder hver gang en oplægsholder, som præsenterer det faglige emne. Du kan stille spørgsmål til oplægsholderen både under oplægget og efterfølgende i netværkstiden.

Efter det faglige oplæg får du en sandwich og får muligheden for at tale med andre interesserede i vores hyggelige faciliteter.

pha_1544_red_viden_om_kurser
Kontakt
andreas_goldschadt
Andreas Goldschadt
Kursuskoordinator
+45 48 20 62 63

Afholdte gå hjem-møder

GMP – noget for dig? En introduktion

Dato: 4. februar 2020.

Juleleg med GMP 

Dato: 17. december 2019. Faciliteret af Pharmakons uddannelseskonsulenter Camilla Lundbye Castle, Malene Grøn og Connie Klit 

Quality’s rolle i kvalitetssikring af Drug Device Combination Products

Dato: 1. oktober 2019. Oplægsholdere: Cand.pharm Ingrid Malmberg, 2Exeed og Cand.pharm Malene Grøn, Pharmakon A/S 

Skærpede krav til Medical Devices 

Dato: 3. september 2019. Oplægsholdere: Annette Knudsen, Validation Specialist, QV Compliance A/S og Marjun Jepsen, Senior Validation Engineer, QV Compliance A/S

Sommerleg med GMP

Dato: 2. juli 2019. Faciliteret af Pharmakons uddannelseskonsulenter Camilla Lundbye Castle, Malene Grøn og Connie Klit 

A biotech perspective on drug product process development and control when using CMOs

Dato: 19. juni 2019. Oplægsholdere: Nicklas Lindland Roest, Pharmaceutical Development Consulting, Faramarz Moshfegh, CMC Consulting og Anne Ploug Jørgensen, KLIFO  

Hvad motiverer dig i jobbet?

Dato: 22. maj 2019. Oplægsholder: Lina Matz, Coaching, AS3

Sådan tænker en Lead Auditor

Dato: 2. maj 2019. Oplægsholder: Kasper Mühlbach, IRCA-certified Lead Auditor, Evaluensense ApS

Serialisering

Dato: 10. april 2019. Oplægsholder: Lars Olsen, Managing Consultant at Sigma Quality & Compliance ApS

Skærpede krav til Medical Device

Dato: 28. februar 2019. Oplægsholdere: Marjun Jepsen, Senior Validation Engineer, QV Compliance A/S & Annette Knudsen, Validation Specialist, QV Compliance A/S.

GMP – noget for dig? En introduktion.

Dato: 6. februar 2019. Oplægsholdere: Uddannelseskonsulenter Camilla Lundbye Castle, Pharmakon & Kathrine Hallas Dyhr, Pharmakon. Arrangeret i samarbejde med IDA.