middelfartkurser_2xunderviser_med-kursustitler

Elementer og redskaber i kvalitetssystemet

Reserver uge 21 til at få indsigt i nogle af de vigtigste elementer af kvalitetssystemet. Pharmakon kommer til Middelfart med fire kurser, hvor vi dykker ned i GMP reglerne og giver dig redskaber til at hæve compliance niveauet i din virksomhed

23. maj til 26. maj – ses vi?

adobestock_167469367

QA-rollen

Som QA er du myndighedernes forlængede arm og samtidig kollega. Du balancerer derfor mellem forskellige interesser. På kursus gennemgår vi hvilke krav, myndighederne stiller til dig som QA og din rolle i kvalitetssystemet.

Læs mere og tilmeld dig her
adobestock_434535552

SOP-skrivning – workshop

Få fokus på opbygning, læsbarhed og visuelle virkemidler som fx billeder og sørg for, at SOP’en bliver lettere at forstå. Kurset giver dig værktøjer til, hvordan du optimerer din virksomheds SOP’er, så I opnår en bedre efterlevelse.

Læs mere og tilmeld dig her
adobestock_386205670_500px

Root cause analyse

Ved at finde den rigtige root cause sikrer du, at fejlen ikke sker igen. Det er vigtigt at gå systematisk frem, når du skal dokumentere dine undersøgelser. Vi giver dig værktøjer til en systematisk fremgangsmåde, så du kommer hele vejen rundt om problemstillingen.

Læs mere og tilmeld dig her
adobestock_104133385_500px

CAPA

CAPA står for Corrective Action and Preventive Action, som er de handlinger, der udføres for at løse fejl og kvalitetsbrist. Efter kurset forstår du at planlægge CAPA, så du sikrer opfølgning og forbedringer i produktets livscyklus.

Læs mere og tilmeld dig her