Udvikling, registrering og overvågning

Kurser til hele processen

Pharmakon tilbyder kurser i hele processen fra udvikling af lægemidler til rådgivning om lægemidlet til lægemiddelbrugeren.

Vores kompetencer

Vi har stærke kompetencer indenfor GMP (Good Manufactoring Practice), GDP (Good Distribution Practice) og GPP (Good Pharmacy Practice).

På andre områder allierer vi os med dygtige undervisere, der hjælper os, hvor vi ikke er eksperter. Det betyder, at vi også kan tilbyde dig kurser i:

Kurserne leveres med samme kvalitet, som alle øvrige kurser vi tilbyder. Kurserne tilbydes på specialiseret niveau, hvor eksperter fra life science industrien underviser og deler deres erfaringer samt best practice.

For dig betyder det, at du møder eksperter, som til daglig arbejder med området og derfor kender hverdagen og de udfordringer, der er. Undervisningen tager selvfølgelig udgangspunkt i gældende lovgivning og krydres med praktiske indslag, hvor du også kan bidrage med dine spørgsmål og erfaringer.

Pharmacovigilance – an introduction

The course is applicable for new employees within the area. You will learn about pharmacovigilance for products for human use, the current requirements in EU and Denmark, and how they are handled by the pharmaceutical industry, by the authorities and EMA. The course language is English.

Læs mere her

 

adobestock_21110493_kursus

Stabilitetsdokumentation

Du får forståelse for de krav, der stilles til udførelse af og dokumentation for stabilitetsstudier. Derved kan du hurtigere dokumenterer og undgå forsinkelse i udstedelse af markedsføringstilladelse eller fastsættelse af forkerte opbevaringstider.

Læs mere her

adobestock_32809797_stabilitetsstudier

Regulatorisk Life Cycle Management

Hvad sker der i registreringsafdelingen efter den første markedsføringstilladelse? Vil du forstå principper og krav for vedligeholdelse af en markedsføringstilladelse til et lægemiddel i DK og i EU? Hvad skal der ansøges om, hvornår og hvordan?

Læs mere om kurset

adobestock_153203592_registreringsafdelingen

Kliniske forsøg med lægemidler og GCP

Du får et grundlæggende indblik i planlægning og gennemførelse af kliniske forsøg via præsentationer og gruppearbejde. Uanset om du er direkte eller indirekte involveret i planlægning og gennemførelse af kliniske forsøg, får du kendskab til håndtering af praktiske arbejdsopgaver i området. Du får indblik i relevant lovgivning, lægemiddeludvikling, kliniske forsøgsmetoder, håndtering af forsøgsmedicin, etiske aspekter samt GCP og anmeldelsesprocedurer.

Læs mere om kurset 

adobestock_37033405_kliniske_forsoeg_
Kontakt
andreas_goldschadt
Andreas Goldschadt
Kursuskoordinator
+45 48 20 62 63
elizabeth_ruelykke_kristensen
Elizabeth Ruelykke Kristensen
Kursuskoordinator
+45 48 20 62 64