tjener_1180x440

Tjener til et af Danmarks bedste konferencecentre

Vi ønsker at styrke vores F&B team og søger til en nyoprettet stilling en tjener til restauranten. Brænder du for tjenerfaget, hvor gæsten er i centrum, og trives du med mange forskellige tjeneropgaver i et travlt og afvekslende miljø, så er det lige dig, vi står og mangler. Pharmakon Konferencecenter er et professionelt konferencecenter, hvor vi er stolte af at have en af branchens højeste gæstetilfredshedsscorer. Vi ser tingene fra gæstens perspektiv, så dine evner til at sætte dig i gæstens sted vægtes højt. Vi arbejder med bæredygtighed for at minimere madspild og vores CO2 aftryk både fra gæster og i produktionen, og så har vi det ’Det Økologiske Spisemærke’ i bronze.

Vi passer godt på vores medarbejdere

Ligesom vi kræser for vores gæster, kræser vi også for vores medarbejdere. Du får hele vores trivselspakke med god pension, sundhedsforsikring, sociale arrangementer, løbende videreuddannelse, massageordning, overenskomst og en vagtplan, der altid er lagt mindst 4 uger ud i fremtiden. Vi ønsker, at du har det godt, og at du udvikler dig, så du hele tiden bliver bedre.

Pharmakon holder lukket mellem jul og nytår og 4 uger i sommerferien.

Fokus på gæsten gør os til et af Danmarks bedste konferencecentre

Du har altid fokus på at hjælpe vores gæster. Det gør du i samarbejde med gode og erfarne kolleger, der er klar til at hjælpe, så vi sammen skaber den bedste oplevelse for vores gæster. Du bliver en del af et stærkt tjenerteam på 9 kolleger.

Skift mellem ansvarsområder

Stillingen er på 37 timer ugentlig, hvor du både har dag- og aftenvagter.  På dagvagter har du ansvar for en fast station, hvor du enten serverer i restauranten, står for vores mødeforplejning eller sørger for vores studerende og medarbejdere. På aftenvagter betjener du vores konference- og hotelgæster, vores studerende samt servicerer og afrydder lokaler.

Tjenererfaring med højt serviceniveau

  • Du er faglært tjener og har erfaring med at servere for kursus- og konferencegæster
  • Du har et godt overblik og selv i travle perioder bevarer du roen
  • Du er serviceminded og sætter dig altid i gæstens sted
  • Du er fleksibel og har gode samarbejdsevner på tværs af afdelinger
  • Du har interesse for mad og vin
  • Du skriver og taler dansk og kan tale engelsk med vores udenlandske gæster

Vi stiller store krav til vores medarbejdere og forventer derfor, at du har lyst og evne til at holde den høje standard med dit store servicegen med fokus på gæstetilfredshed, en bæredygtig drift og det gode fællesskab som er opbygget i konferencecentret.

Pharmakon Konferencecenter betjener både konferencegæster og studerende

Pharmakon er et konferencecenter, hotel og uddannelsescenter. Vores gæster kommer fra både det offentlige og private erhvervsliv. Konferencecenteret er med sine 136 værelser og mere end 30 konference- og mødelokaler et af Nordsjællands største konferencecentre.

Samtidig danner vi rammerne for farmakonomstudiet, hvor de studerende bor under deres teoretiske uddannelse.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt
lone_skadborg_svarre
Lone Skadborg Svare
F&B chef
+45 48 20 62 22

Interesseret?

Tiltrædelse 1. november 2022 eller efter aftale.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til Jobindex. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send din ansøgning allerede i dag og senest den 16. oktober 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig.

OM PHARMAKON

Pharmakon a/s er et internationalt anerkendt uddannelses- og udviklingscenter med 130 medarbejdere, hvoraf 45 medarbejdere er ansat i konferencecentret. Vi er kendt for vores fantastiske køkken og høje service med fokus på intelligent service. Vi stiller optimale rammer og service til rådighed for gennemførelse af konferencer, kurser og møder. Vi har et højt aktivitetsniveau med mere end 34.000 overnattende gæster om året.