ledig-stilling-farmakonomuddannelsen

Engageret underviser til farmakonomuddannelsen i naturskønne Nordsjælland

Brænder du for at undervise dygtige studerende, og syntes du samtidig det kunne være interessant at bidrage til videreudvikling og kvalitetssikring af farmakonomuddannelsen? Så læs med her. Som vores nye underviser vil dine vigtigste opgaver blive at undervise farmakonomstuderende på alle tre årgange.

Dit arbejde vil bestå i:

  • en varieret hverdag med undervisning indenfor forskellige fagområder
  • møde vores studerende i klasse- og gruppeundervisning samt ved individuel vejledning
  • udvikling og evaluering af undervisning, eksamination og kurser

Din hverdag vil bære præg af tæt dialog med dine underviserkollegaer og de studerende. Det er vigtigt for os at praktisere anerkendende kommunikation, og videndeling er helt centralt for, at vi alle lykkes i vores hverdag.

Du kommer til at referere til en af vores to uddannelsesledere og indgår i undervisergruppen, hvor vi bruger hinanden til sparring, og hvor vi lægger vægt på at kombinere højt fagligt fokus med et godt arbejdsmiljø.

Vi har opnormeret optaget på vores uddannelse og søger derfor endnu en underviser pr. 1. april 2023 eller snarest derefter.

Vi tilbyder

En fantastisk og alsidig arbejdsplads i skønne naturomgivelser i Nordsjælland. Som underviser bliver du en del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab med 32 dygtige og engagerede kollegaer, der gennem stor videndeling og samarbejde hjælper hinanden med at blive endnu bedre.

Vi har et levende uddannelsesmiljø og en høj medarbejdertilfredshed. Kører du i bil, tilbyder vi gratis parkering; tager du toget eller bussen, er vi 10 minutter i gåafstand fra Hillerød station. Vi tilbyder en dejlig sund frokost, hvor vores køkken sørger for et varieret tilbud hver dag.

Om dig og dine kvalifikationer

  • Du er uddannet farmaceut, du har anden relevant naturvidenskabelig kandidatuddannelse eller du har en masteruddannelse inden for sundhed
  • er interesseret i at arbejde med udvikling af fagområder inden for professionen
  • måske har du endda praksiserfaring fra et privat eller sygehus apotek
  • er en dygtig kommunikator med stærke formuleringsevner både skriftligt og mundtligt

Din opkvalificering

Hvis du ikke har dokumenterede pædagogiske kompetencer, vil du få tilbudt en pædagogisk grunduddannelse (10 ECTS). Du får desuden et introduktionsforløb og en mentor, der fungerer som din sparringspartner det første år.

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer om ugen med tiltrædelse den 1. april 2023 eller snarest herefter.
Dine løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til overenskomst mellem Pharmakon A/S og Pharmadanmark.

Er di interesseret i stillingen?

Upload din ansøgning, CV og eksamensbevis(er) via Jobindex senest søndag den 19. februar 2023. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og læse, hvad du kan bidrage med.

Vi forventer at påbegynde første samtalerunde i uge 8.

Kontakt os meget gerne

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte os.

mette_skjoett
Mette Skjøtt
Uddannelsesleder, Cand.pharm.
+45 48 20 62 85
lise_roelmer_nissen
Lise Rølmer Nissen
Uddannelsesleder
+45 48 20 62 69

Om uddannelsen

Farmakonomuddannelsen uddanner fagligt kompetente og engagerede farmakonomer, der hver dag gør en forskel for borgere, patienter og pårørende, samt bidrager til øget medicinsikkerhed i samfundet. Uddannelsen er en offentlig videregående uddannelse, der er på niveau med en professionsbacheloruddannelse. Uddannelsen er 3-årig og optager årligt 290 studerende.

Om Pharmakon

Pharmakon er et anerkendt uddannelses- og udviklingscenter for farmaceutisk praksis. Pharmakons øvrige aktivitetsområder er efter- og videreuddannelse, der henvender sig til ledere og medarbejdere i apotekssektoren og life science-industrien. Pharmakon har en internationalt anerkendt forsknings- og udviklingsenhed inden for apotekspraksis. Endelig byder Pharmakons konferencecenter alle velkomne, som har brug for lokaler til små og store møder, kurser eller konferencer. Pharmakon har ca. 140 medarbejdere.