pharmakon-restaurant-3

Vi søger en tjener til konferencecenteret

Brænder du for tjenerfaget og trives med mange forskellige tjeneropgaver, så er det lige dig, vi står og mangler. Vi er et af Danmarks bedste konferencecentre, og du skal være med til at holde den høje standard. Du får del i vores trivselspakke, som har været med til at gøre os til Danmarks Sundeste Virksomhed og i 2018 gjorde os til Danmarks 17. bedste arbejdsplads hos Great Place to Work.

Tjener til et af Danmarks bedste konferencecentre - vi har travlt, så vi søger endnu en medarbejder til vores team.

Pharmakon betjener både konferencegæster og studerende

Pharmakon er et stort og moderne konference- og uddannelsescenter. I vores konferencecenter betjener vi både konferencegæster fra det offentlige og private erhvervsliv samt studerende, som bor på konferencecenteret under deres teoretiske uddannelse.

Skift mellem ansvarsområder

Stillingen er på 37 timer ugentlig, hvor du både har dag- og aftenvagter. På dagvagter har du ansvar for en fast station, hvor du serverer i restauranten, står for vores mødeforplejning eller sørger for vores studerende og medarbejdere. På aftenvagter betjener du vores gæster og studerende samt servicerer og afrydder lokaler.

Fokus på gæsten gør os til et af Danmarks bedste konferencecenter

Du har altid fokus på at hjælpe vores gæster. Det gør du i samarbejde med gode og erfarne kolleger, der er klar til at hjælpe, så vi sammen skaber den bedste oplevelse for vores gæster. Du bliver en del af et tjenerteam på 9 kollegaer.

Tjenererfaring med højt serviceniveau

  • Du er faglært tjener og har erfaring med at servere for kursus- og konferencegæster
  • Du har et godt overblik og selv i travle situationer bevarer du roen
  • Du er serviceminded og sætter dig altid i gæsters sted
  • Du er fleksibel og har gode samarbejdsevner på tværs af afdelinger
  • Du har interesse for mad og vin
  • Du kan skrive og stave på dansk og tale engelsk, så du kan gøre dig forståelig for udenlandske gæster

Ligesom vi kræser for vores gæster, kræser vi også for vores medarbejdere. Du får hele vores trivselspakke med god pension, sundhedsforsikring, sociale arrangementer, løbende videreuddannelse, gå-hjem-møder, mad-med-hjem, massageordning, overenskomst og en vagtplan, der altid er lagt mindst 4 uger ud i fremtiden. Vi vil have, at du har det godt, og at du udvikler dig, så du hele tiden bliver bedre.

Pharmakon har lukket mellem jul og nytår og 4 uger i sommerferien.

Tiltrædelse 1. januar 2020 eller efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt
lone_skadborg_svarre
Lone Skadborg Svare
Restaurantchef
+45 48 20 62 22

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte restaurantchef Lone Skadborg Svare på 48 20 62 22.

Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV på pharmakon.dk/sendtil, hvor du skal vælge ”Jobansøgning til Pharmakon”, som modtager. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send din ansøgning allerede i dag og senest den 24. november 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig.

OM PHARMAKON

Pharmakon a/s er et internationalt anerkendt uddannelses- og udviklingscenter med 138 medarbejdere, hvoraf 50 medarbejdere er ansat i konferencecentret. Vi er kendt for vores fantastiske køkken og høje service med fokus på intelligent service. Vi stiller optimale rammer og service til rådighed for gennemførelse af konferencer, kurser og møder. Vi har et højt aktivitetsniveau med mere end 30.000 overnattende gæster om året.