pharmakon_juni2018-7_webinar_fordele

Webinarer: Faglig opdatering – hvor du er

Med et abonnement til webinar får du en faglig opdatering der, hvor du er. Du skal ikke sætte en masse tid af, og du kan let tilgå webinaret via et link.

 

 

"Faglig opdatering - hvor du er" - 12 webinarer med faglig opdatering i 2020
 • JANUAR 2020: Introduktion til ny Smerteguide - torsdag den 9. januar

  Smerteguide 2019 er målrettet almen praksis og er derfor relevant for apoteket at have kendskab til - i forhold til rådgivning af kunder og dialog med læger. Du får viden om opbygningen af Smerteguiden og smertetyper.

 • FEBRUAR 2020: Svampeinfektioner - tirsdag den 18. februar

  På webinaret bliver du klogere på svampeinfektioner og bekæmpelse heraf. Webinaret knytter sig til Apotekerforeningens sundhedsfaglige kampagne.

 • MARTS 2020: Mundtørhed og tørre øjne - onsdag den 18. marts

  På webinaret taler vi om årsager til mundtørhed og tørre øjne og hvilke kundegrupper, vi kan hjælpe med frihandelsvarer og produkter i håndkøb. Du får indblik i produktkategorier og formuleringer af produkterne.

 • APRIL 2020: Diabetes og ramadan - torsdag den 2. april

  På webinaret bliver du introduceret til udfordringer og risici vedr. fasteperioder og diabetes. Du får viden, der er relevant i forhold til rådgivning af kunder med diabetes, der holder ramadan.

 • MAJ 2020: Astma og sport - tirsdag den 12. maj

  På webinaret får du viden om basisbehandling af astma og anfaldsmedicin ved sportsaktiviteter. Du lærer også om egenomsorgsråd ved sport for at forebygge anstrengelsesudløst astma, som kan bruges i din rådgivning af kunder med astma.

 • JUNI 2020: Risikosituationslægemidler – methotrexat - torsdag den 11. juni

  Apoteket kan bidrage til at forebygge utilsigtede hændelser ved at have fokus på risikosituationslægemidler i rådgivningen. På webinaret bliver du introduceret til risikosituationslægemiddelgrupperne og får indsigt i de udfordringer, der er i forhold til håndtering af lavdosis methotrexat.

 • JULI 2020: Risikosituationslægemidler – opioider - torsdag den 2. juli

  Webinaret er en fortsættelse af webinaret om risikosituationslægemidler i juni. Vi ser nærmere på opioiderne som risikosituationslægemiddelgruppe, og du får opdateret viden om opioider generelt.

 • AUGUST 2020: Hovedpine og migræne - tirsdag den 18. august

  På webinaret får du opdateret din viden om udvalgte typer af hovedpine, differentiering og behandling af dem. Webinaret knytter sig til Apotekerforeningens sundhedsfaglige kampagne.

 • SEPTEMBER 2020: Behandling af grøn og grå stær - torsdag den 10. september

  Vi gennemgår forskellene på grøn og grå stær og behandling af dem. På webinaret får du styr på, hvilke præparater, der kan bruges ved grøn stær, og hvilke forholdsregler der skal tages. Vi gennemgår også øjendråber til behandling af grå stær efter operation.

 • OKTOBER 2020: Børneorm - fredag den 9. oktober

  På webinaret bliver du opdateret på behandlingsmuligheder og egenomsorgsråd ved behandling af børneorm. Vi taler også om smitteveje og forebyggelse af smitte.

 • NOVEMBER 2020: Børn og medicin - onsdag den 4. november

  Vi taler om den gode kommunikation i forhold til medicingivning til børn, og du får gode råd og praktiske tips til selve medicingivningen til børn.

 • DECEMBER 2020: Antitrombotiske lægemidler - torsdag den 10. december

  På webinaret får du overblik over antikoagulantia og trombocytfunktionshæmmende lægemidler, og hvilke lægemiddelgrupper der bruges til hvilke sygdomme. Vi ser også på, hvilke lægemidler indenfor gruppen der kan anvendes samtidig, og hvilke kombinationer der bør undgås.

Vidste du at ...
1
abonnement giver adgang til hele apoteket
25-28
minutter varer hvert webinar
90
dage kan webinaret genses

Abonnement

Apoteket modtager links til webinar

Cirka en uge før hvert webinar modtager apoteket et link til selve webinaret. Efter hvert webinar modtager apoteket et nyt link, så personalet kan se eller gense en optagelse af webinaret. Der er adgang til optagelsen af webinaret i 90 dage efter afholdelsen.

Gælder for hele apoteket

Prisen er 4.845,- kr. ekskl. moms og giver adgang til alle 12 webinarer for hele apoteket.

Hvis apoteket tilmelder sig midt på året kan I vælge at betale ovenstående pris og dermed få adgang til alle 12 webinarer fra 2020. Eller I kan vælge at betale 2.440,- kr. ekskl. moms og få adgang til de resterende 6 webinarer i 2020 samt binde jer til at fortsætte abonnementet i 2021.

Abonnementet fortsætter, indtil det opsiges. Opsigelsesfristen for året 2021 er senest 1. oktober 2020.

Bestil webinar - kontakt Kristin
kristin_rose_primdahl
Kristin Rose Primdahl
Projektsekretær
+45 48 20 61 75