pha_9205_kurser_for_hele_apoteket

Fælleskurser for hele apoteket har gennemslagskraft

At alle på apoteket deltager i det samme kursus, giver et stort udbytte både for den enkelte og for apoteket. Alle lærer det samme, hvilket sikrer hurtig og optimal brug af den nye viden i praksis. Efterfølgende er det nemt at støtte hinanden i at inddrage de konkrete budskaber fra kurset i apotekets opgaver.

Vi tilbyder forskellige modeller:

Apotekets eget kursus

Apotekets eget kursus på ½ dag. Her definerer vi emnerne, hvilket giver dig flere fordele:

 • Kurset er allerede klar, da underviseren har lavet materialet. Du kan med andre ord få kurset leveret hurtigt.
 • Kurset er billigt, da du ikke betaler de fulde omkostninger til forberedelse af kurset. Vi genbruger kursusmaterialet og forberedelsen er mindsket, da vi forventer at afholde kurset flere gange.
Vælg mellem disse fem emner i 2019:
 • Diabetes - sidste nyt indenfor behandling
 • Antitrombotisk behandling
 • Huden og behandling af hudlidelser
 • Infektioner og behandling
 • Kalk, D-vitamin, fiskeolie og udvalgte B-vitaminer.

Vi kan gentage kurset samme dag, så alle på apoteket kan være med.
Kurserne er praktiske til en hurtig og grundig gennemgang af et emne, hvor I med det samme kan implementere emnet i rådgivningen til apotekets kunder.

Prisen for ½ dags undervisning med gentagelse samme dag er 15.500 kr. ekskl. moms og ekskl. transport. Vi kan komme ud til jer.

Designet kursus

Oplever I særlige udfordringer eller ønsker at opkvalificerer jeres indsats på et specifikt område, så designer vi et kursus efter jeres ønsker.
Her kan både emne, varighed og form tilpasses jeres behov og ønsker.

Eksempler på designede kurser:
 • Kursus i lungefunktionsmåling – to timers gennemgang for hele personalet fordelt på to hold, efterfulgt af 2.5 timer for specialister.
 • Weekendkursus i Astma, KOL og Tjek på Inhalation med gennemgang af sygdomslære, symptomer, årsager, behandling mv og særligt fokus på patientsikkerhed og anvendelse af devices.
 • Aftenmøde med antitrombotisk behandling. 2 timer med koagulationssystemet, antikoagulerende og trombocytfunktionshæmmende lægemidler.
 • Kombinationskursus med andre undervisere fx kursus med en læge, der underviser i geriatri og hvor vi efterfølgende omsætter geriatri-budskaberne til praksis i skranken.
Kombiner kursus med konsulentydelse

Vi kombinerer gerne et kursus med konsulentydelse. Hvis fx resultaterne i kundetilfredshedsmålingen peger i retning af øget fokus på rådgivning, eller I ønsker hjælp til formidling af resultaterne fra faglig vurdering, så finder vi sammen en god løsning.

Hvilken model passer til jer

Du er altid velkommen til at kontakte os for sparring i forhold til hvilken model, der fungerer bedst til jer og jeres behov

Hvis du tænker, at det sikkert er dyrt med et designet kursus, så se her og sammenlign med, hvad det koster at sende hele personalet på kursus.

En dag med en underviser koster 22.220 kr. Vælger I at afholde kurset i weekenden, tillægger vi et weekendtillæg på 4.095 kr. pr. dag. Dertil kommer udgifter til transport. Det betyder et kursus afholdt en søndag koster i omegnen af 30.000 kr. alt afhængig af hvor i landet, vi er. Alle priser er ekskl. moms, transport af underviser evt. overnatning fra dagen før, forplejning og kursusmaterialer.

Kontakt

Kontakt Lærke og fortæl, hvad du ønsker, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud.

laerke_poulsen
Lærke Poulsen
Afdelingsleder, Cand.pharm.
+45 48 20 62 91