adobestock_609894029

Fælleskurser for hele apoteket har gennemslagskraft

At alle på apoteket deltager i det samme kursus, giver et stort udbytte både for den enkelte og for apoteket. Alle lærer det samme, hvilket sikrer hurtig og optimal brug af den nye viden i praksis. Efterfølgende er det nemt at støtte hinanden i at inddrage de konkrete budskaber fra kurset i apotekets opgaver.

Designet kursus

Oplever I særlige udfordringer eller ønsker at opkvalificerer jeres indsats på et specifikt område, så designer vi et kursus efter jeres ønsker.
Her kan både emne, varighed og form tilpasses jeres behov og ønsker.

Eksempler på designede kurser:
  • Kursus i lungefunktionsmåling – to timers gennemgang for hele personalet fordelt på to hold, efterfulgt af 2.5 timer for specialister.
  • Weekendkursus i Astma, KOL og Tjek på Inhalation med gennemgang af sygdomslære, symptomer, årsager, behandling mv og særligt fokus på patientsikkerhed og anvendelse af devices.
  • Aftenmøde med antitrombotisk behandling. 2 timer med koagulationssystemet, antikoagulerende og trombocytfunktionshæmmende lægemidler.
  • Kombinationskursus med andre undervisere fx kursus med en læge, der underviser i geriatri og hvor vi efterfølgende omsætter geriatri-budskaberne til praksis i skranken.
Kombiner kursus med konsulentydelse

Vi kombinerer gerne et kursus med konsulentydelse. Hvis fx resultaterne i kundetilfredshedsmålingen peger i retning af øget fokus på rådgivning, eller I ønsker hjælp til formidling af resultaterne fra faglig vurdering, så finder vi sammen en god løsning.

Kontakt

Kontakt Lærke og fortæl, hvad du ønsker, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud.

laerke_poulsen
Lærke Poulsen
Afdelingsleder, Cand.pharm.
+45 48 20 62 91