Kurser målrettet din funktion på apoteket

Uanset om du skal certificeres/recertificeres til en af apotekets ydelser, om du som uddannelsesansvarlig har brug for at få styrket dine kompetencer, eller du vil udbygge dine faglige kompetencer, så du står endnu stærkere i dialogen med kunden, så har vi et kursus til dig.

Samarbejder

Vi samarbejder med Danmarks Apotekerforening om udvikling af uddannelse til sundhedsydelser, så du kan blive certificeret i forhold til de krav, der er til sundhedsydelsen. 

adobestock_198480414_relevante-aktiviteter

Vi samarbejder med Farmakonomskolen og tilbyder kurser, som styrker din rolle som uddannelsesansvarlig. Med baggrund i det tætte samarbejde, der er mellem uddannelsesapotekerne og Farmakonomskolen, tilpasses og udvikles kurserne løbende, så den enkelte farmakonomelev hele tiden oplever de bedst mulige uddannelsesforhold. I samarbejde med Sektion for Klinisk Farmaci (SKF), Danmarks Farmaceutiske Selskab udbyder Pharmakon den kliniske videreuddannelse. Her får du kurser på højt niveau, uanset om du ønsker hele uddannelsen eller udvælger enkelte kurser.

pharmakon_sept2018_2k-px-110_undervisningslokale