pharmakon_sept2018-10_pauseomraade

Fokus på din læring og trivsel

Når du er på Pharmakon, gør vi alt for, at du får en rigtig god oplevelse. Vi ved, at du kommer på Pharmakon for at lære og støtter derfor op, så du ikke skal bekymre dig om praktiske ting.

Pharmakon konferencecenter

Når du kommer til Pharmakon, finder du 230 parkeringspladser fordelt foran og bagved bygningen. Der er indgang til receptionen fra begge sider.

Receptionspersonalet byder dig velkommen og guider dig til det lokale, hvor undervisningen skal foregå. Samtidig får du at vide, hvor garderoben er, og hvor der serveres kaffe m.v. i pauserne. Skal du overnatte, får du også at vide, hvornår værelset er klar.

I kursuslokalerne sørger det tekniske personale for, at alt fungerer. Det er nemt at komme på vores wifi-net, men oplever du udfordringer, så hjælper de gerne.

Restauranten serverer velsmagende måltider for dig – morgen, middag og aften. Har du særlige ønsker til fx vegetarretter eller ønsker at undgå bestemte fødevarer pga. allergier, informerer du receptionen, når du kommer. Så sørger de for, at køkkenet har noget klar til dig.

Under dit ophold har du fri adgang til kaffe og te .

Lækker mad

… også i pauser

pharmakon-pauseservering-2
dsc_9451_job_hos_pharmakon

Kunst og apotekshistorie

Er du til kunst, har vi også det - både ude og inde. Derudover huser vi museet, Dansk Farmacihistorisk Samling, hvor du kan se på inventar og udstyr fra gamle apoteker og se hvordan lægemiddelproduktionen foregik i tidligere tider.

pharmakon_sept2018-85_engomraade

Flere muligheder, når du ikke er på kursus

Har du brug for frisk luft, kan vi anbefale en rask gåtur på engen, hvor der er en hyggelig sti rundt om den lille sø. På engene finder du også motionsredskaber og bålplads. I receptionen udleverer de gerne forslag til løberuter, hvis du vil have pulsen op. Ligeledes kan du få et bykort i receptionen, hvis du ønsker at se lidt mere af Hillerød. Er du mere til indendørsaktiviteter kan du underholde dig i pauseområderne fx Pit-stop, hvor der er diverse spil og tv, eller du kan få sved på panden i motionsrummet.

pharmakon_sept2018-3_hotelvaerelse

Slap af på dit værelse

Er du helt flad efter en lang dag, kan du købe en drink i Loungebaren og slappe af i et af pausearealerne eller på dit værelse. Benyt også gerne vores massagestol til at få løsnet op for musklerne og slappe af til beroligende musik.

Vidste du at Pharmakon ...?

  • er et non-profit konferencecenter, der bruger overskuddet til at forske i sikker og effektiv medicin.
  • laver forskning, forsøg og udvikling indenfor lægemiddelanvendelse og sikker medicinering.
  • huser Campus Pharmakon, med Danmarks eneste farmakonomuddannelse.
  • er nomineret, for 5. år i træk, til "Danmarks bedste venue" på baggrund af kundernes evalueringer.
Har du spørgmål til faciliteter?
pharmakon_sept2018-43_receptionen
Kontakt bookingen
+45 48 20 60 95