pharmakon-gruppebillede-1_personale

Job på Pharmakon

Vi er ca. 130 kollegaer. Vi leverer efter- og videreuddannelse samt konsulentydelser til ledere og medarbejdere i apotekssektoren og life science industrien. Vi arbejder med forskning og udvikling inden for apotekspraksis. Pharmakon driver farmakonomuddannelsen – en uddannelse på professionsbachelorniveau. Endelig byder Pharmakon Konferencecenter alle velkomne, som har brug for lokaler til små og store møder, kurser eller konferencer.

Ledige jobs (2)
Træning, viden og kompetencer er nøgleord i en GMP- og GDP-styret hverdag. Har du lyst til at bidrage til et løft af andres kompetenceniveau i professionelle rammer? Brænder du for at give din viden og erfaring videre? Så vil vi gerne byde dig på en kop kaffe og en helt uforpligtigende snak om muligheder.
Kontakt
Cand.polyt.
Mette Rotne
4820 6260
mr@pharmakon.dk
Ansøgningsfrist
31. dec. 2023
Læs mere
Vi søger en leder til at styrke vores studieadministration med faglig indsigt og sparring samt ledelse af teamet.
Kontakt
Cand.pharm.
Hassan Salmasi
4820 6280
has@pharmakon.dk
Ansøgningsfrist
6. okt. 2023
Læs mere

Medarbejdertilfredsheden er høj

Pharmakon arbejder med medarbejdertilfredshed, så vi forsat kan udvikle os og blive ved med at være en af Danmarks bedste arbejdspladser. Medarbejdertilfredsheden er meget høj (4,9 på en 5-skala) og viser, at vi er glade for at arbejde på Pharmakon. I 2018 var vi den 17. bedste mellemstore arbejdsplads i Danmark målt af Great Place to Work®. Placeringen skyldes en medarbejdertilfredshedsundersøgelse og en beskrivelse af Pharmakons vilkår.

I 2014 blev vi kåret som Danmarks sundeste virksomhed.

Trivsel

Vi har et trivselskoncept, ”Pharmakon i Trivsel”, i daglig tale ”PIT”, som alle medarbejdere har stor indflydelse på. Det sikrer, at der er trivselstilbud til alle, fx forskellig former for motion enten i vores motionsrum eller ved deltagelse i lokale konkurrencer, fokus på at spise sundt, og sociale aktiviteter, hvor vi mødes for at fejre Elvis’ fødselsdag eller sammen med vores familier holder juletræsfest.

img_2159_trivsel