Er du erfaren akademiker, der ønsker at undervise

Vi er altid på udkig efter mulige undervisere, også selvom vi måske ikke har et åbent job lige nu. Derfor byder vi gerne på en kop kaffe og en helt uforpligtigende snak om det at være underviser på kurser til medarbejdere i life science.

Hvad får du med et underviserjob hos os?

 • Udviklet dine formidlingsevner og samlet stor faglig viden
 • Mulighed for at udvikle dit eget netværk i branchen
 • Stor grad af selvstændighed, frihed og fleksibilitet
 • Stort kendskab til både store og små virksomheder i life science
 • Rammer til at levere god kvalitet sammen med kollegaerne
 • En dagligdag i en virksomhed, hvor alle medarbejdere bidrager sammen til fælles mål
 • Oplevelsen af at være i en virksomhed, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling
 • Et godt arbejdsmiljø med stort fokus på trivsel

Med andre ord et godt job til dig, der: 

 • har lyst til at bidrage til et løft af andres kompetenceniveau i professionelle rammer
 • brænder for at give din viden og erfaring videre til medarbejdere i en GMP- og GDP-styret hverdag.

Vi arbejder sammen for at sikre kvaliteten

Som underviser på Pharmakon vil du opleve, at alle støtter op, så du lykkes bedst muligt og kan fokusere på din undervisning. Du er omgivet af supporterende kollegaer, der medvirker til den gode kursistoplevelse.

Det er for eksempel Kursusadministrationen, der håndterer tilmeldingerne, Teknik, som indretter lokalet, Receptionen, som tager imod kursisterne, Restauranten, der byder på lækker mad og mange flere.

Vi arbejder alle sammen mod et fælles mål.

Vil du være en del af et team med dedikerede specialister?

På Pharmakon afholder og udvikler du som underviser efteruddannelse indenfor primært GMP og GDP til ufaglærte, teknikere, akademikere og ledere i life science, på sygehusapoteker og tilknyttede brancher.

Afdelingens dygtige medarbejdere er fordelt i et underviserteam og et supportteam, som hver dag spiller hinanden stærke i den fælles opgave at give vores kursister nye kompetencer. 

Vi tilbyder fysisk og online efteruddannelse og konsulentbistand om lovgivning og myndighedskrav. Udover korte kurser til akademikere og teknikere har vi AMU-kurser indenfor GMP, kursus på Syddansk Universitet og kurser i virksomheder. Vi har desuden en række e-læringer, der supplerer vores kursusudbud.

Jobbet giver stor mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du vil som underviser blive helt skarp på lovgivningen, få et stort overblik og en indsigt i både store og små medicinalvirksomheder, og skabe et stærkt jobrelateret netværk. Alt sammen noget som kan bruges i din fremtidige karriere i life science.

Jobbet rummer også stor frihed og fleksibilitet til at planlægge egen hverdag trods mange spændende opgaver. Der er ikke langt fra beslutning til handling på Pharmakon, og du har stor grad af selvstændige beslutninger i dit job.

Hør, hvad underviserteamet siger, om deres job

billede1

Praktisk erfaring og gode formidlingskompetencer

Din uddannelsesbaggrund er farmaceut eller anden tilsvarende naturfaglig akademisk baggrund. Det er vigtigt, at du har erfaring fra life science, da et af kendetegnene for Pharmakons undervisning er, at vi leverer relevant og praksisnær undervisning.

Der er mange indgange til jobs hos os. Det kan være, du har erfaring fra

 • en QA-afdeling
 • et job med QP-ansvar
 • en produktion som supporter
 • virksomhedens inspektioner eller selv har udført audits.

Under alle omstændigheder holder du af at formidle GMP- eller GDP-krav på en engageret og medrivende måde. Vi klæder dig på pædagogisk, så du står stærkt, når du skal planlægge og gennemføre undervisningen.

Lovgivning behøver ikke være kedelig undervisning

I jobbet som underviser på Pharmakon kan du lide at være opdateret og på forkant med lovgivning og krav til fremstilling af lægemidler. Du leverer faglig sparring og understøtter dine kolleger i deres arbejde med at fange trends. Du har blik for at identificere muligheder til udvikling af nye kurser og er god til at pleje dine netværk for at holde dig opdateret.

Og så er du ligesom dine kolleger:

 • imødekommende og nysgerrig - positiv overfor henvendelser og opgaver fra både kunder og kolleger
 • udadvendt og smilende - skaber en god stemning
 • rummelig og empatisk - accepterer forskellige måder at gøre tingene på og værdsætter forskellige personers tilgang og behov
 • rolig og har fast fodfæste - bevarer overblikket selv i travle perioder, og når ting ikke går efter planen.

Job i en virksomhed, der vægter viden og trivsel højt

På Pharmakon møder du dygtige, smilende og kundeorienterede kolleger i en flad organisation med godt sammenhold trods forskellige ansvarsområder. En virksomhed, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling.

Det er et job på en arbejdsplads, der værdsætter medarbejderne højt. Et team, hvor vi beskriver vores samarbejde som ærligt, udviklende og forretningsorienteret med en nærværende ledelse. Et velfungerende team med professionelle medarbejdere, der brænder for at undervise. Kort sagt et job, hvor du har mulighed for at udvikle dig både som menneske og formidler.

pharmakon-august19-30

Er du nysgerrig på jobbet som underviser?

Overvejer du at bruge din erfaring til at formidle viden og øge kompetencerne indenfor GMP og GDP, så vil vi meget gerne tale med dig, for at se om der er gensidig match.

Vi beder ikke om en traditionel motiveret ansøgning - vi vil gerne se dit cv og tilbyder derefter relevante kandidater på en uforpligtigende snak om jobbet over en kop kaffe.

Herefter finder vi ud af, hvorvidt der er grundlag til en egentlig ansættelsessamtale.

Så send dit cv til Uddannelseschef Mette Rotne.

Om Pharmakon

Pharmakon leverer efter- og videreuddannelse samt konsulentydelser til ledere og medarbejdere i life science og apotekssektoren. Vores fokus er kvalitet og medicinsikkerhed. Pharmakons historie startede med Farmakonomskolen, der uddanner farmakonomer – en sundhedsuddannelse på professionsbachelorniveau. Vores konferencecenter er for alle – også dem, der ikke har med lægemidler at gøre. Indtjeningen fra Life science kurserne og Pharmakons konferencecenter omsættes til forskning og udvikling indenfor medicinsikkerhed. Pharmakon er ejet af Danmarks Apotekerforening.

Pharmakon er en flad organisation beliggende i Hillerød med ca. 130 ansatte, hvor nye medarbejdere hurtigt kommer til at kende kolleger på tværs af afdelingerne. Virksomheden er helhedstænkende, og der er ikke langt fra beslutning til handling. Der er stor fokus på medarbejdertrivsel, og vi passer godt på hinanden. Pharmakon har mange medarbejdere med høj anciennitet, og der arbejdes løbende med at skabe fantastiske faciliteter for både medarbejdere, studerende, kursister og gæster.

Mærk stemningen på Pharmakon

Slå lyden til og brug et minut på at se videoen fra Pharmakon Konferencecenter, så ved du hvilke rammer jobbet foregår i.

pharmakon_sept2018-10_pauseomraade