dsc_2406_kurser_til_life_science

Målrettede kurser til life science industrien

Ønsker du at udvikle din viden og opdatere dine faglige kompetencer, eller skal du indtage et nyt arbejdsområde og har brug for at få styr på de grundlæggende krav til området? Så er du landet det rigtige sted.

Kursusudbud

Vi tilbyder mere end 200 kurser om året og har et bredt udvalg af kursusemner. Kurserne er målrettet life science industrien og findes i to niveauer: grundlæggende og specialiserede. Derudover tilbyder vi kurser i AMU-regi, hvor vi er godkendt udbyder af kurser indenfor produktion af medicinalprodukter.

Niveau af kurserne

De grundlæggende kurser giver dig et solidt fundament til at forstå kravene og sikre en god implementering. Du bliver introduceret til emnet gennem et overblik, diskussioner om fortolkninger og praktiske eksempler. Vi sørger for, at du grundigt og sikkert kommer rundt om alt relevant og efterfølgende kan bruge din viden i praksis. Det giver dig tryghed i hverdagen, hvor du ved, du har styr på dit arbejdsområde.

På de specialiserede kurser går vi dybere ind i specifikke emner. Eksperter fra industrien deler deres erfaringer og best practice, så du får mest mulig viden og inspiration til, hvordan du konkret implementerer din nye indsigt.

Super godt. Meget inspirerende. Underviserne var gode til at holde tråden, selvom de blev afbrudt meget med spørgsmål.
Sparring, dialog, udveksling af underviser og aktiviteter
Alle slides havde referencer til lovgivningen, masser af eksempler fra dagligdagen. De øvelser, der var planlagt, maden og forplejningen er generelt fantastisk på Pharmakon
Den gode dialog mellem alle deltagere, hvor alle bød ind
Pharmakon er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgelsel.
Finduddannelse.dk

adobestock_96138774_registrering_tabletter

Udvikling, registrering og overvågning

Vi tilbyder specialiserede kurser i klinisk udvikling, de regulatoriske krav (krav som følge af lovgivningen) og i pharmacovigilance (lægemiddelovervågning). Vi samarbejder med eksperter på området og tilrettelægger kurser, der har fokus på myndighedskrav og seneste opdateringer. Se kurser

Se kurser
adobestock_190976806_fremstilling_af_laegemidler

Kurser i GMP, Good Manufacturing Practice

Kurserne i fremstilling af lægemidler giver en fundamental forståelse af GMP-kravene og deres implementering i praksis. Vores undervisere har selv arbejdet med GMP i life science industrien og kender de praktiske forhold, som GMP skal fungere under. Den viden, sammen med et solidt kendskab til lovgivningen, er garanti for, at du får størst muligt udbytte af kurset.

Se kurser
adobestock_14804156_gdp

Kurser i GDP, Good Distribution Practice

GDP-kurserne lægger vægt på, hvordan kvaliteten af lægemidlerne bevares efter fremstilling, og hvordan forsyningskæden sikres. Der er med andre ord fokus på transport og lager. Sikkerhed er nøgleordet, og vi har fokus på, at alle opnår forståelse for, at selv de mindste afvigelser fx på temperaturer kan få stor betydning. Er du fx chauffør og tidligere kørt med andre varer, vil du opleve, at kravene til transport i life science branchen er anderledes. Vi sikrer, at du får kendskab til de relevante regler og konkret viden om, hvordan du er med til at sørge for sikre lægemidler til patienter.

Se kurser
img_1054_gaa_hjem_moeder

Lyst til en smagsprøve?

Kunne du godt tænke dig helt uforpligtende at møde os, så er vores gå hjem-møder en oplagt mulighed. Gå hjem-møderne er typisk af et par timers varighed. Her taler vi om et aktuelt emne (fx ændringer i lovgivning), måske inviterer vi eksperter til at fortælle om deres specialområde eller vi introducerer et emne til en gruppe, som ikke kender emnet (fx hvad er GMP).

Læs mere om vores gå hjem-møder
Kontakt
andreas_goldschadt
Andreas Goldschadt
Kursuskoordinator
+45 48 20 62 63
elizabeth_ruelykke_kristensen
Elizabeth Ruelykke Kristensen
Kursuskoordinator
+45 48 20 62 64

Hvilken type kursus er du til?

De fleste af vores kurser er dagskurser, hvor du undervises sammen med andre, der interesserer sig for emnet. I er fra forskellige virksomheder og der er dermed god mulighed for at høre, hvordan andre håndterer udfordringer. Du finder dit kursus i kursusoversigten ved at søge blandt det relevante emne.

Hvis både du og dine kollegaer har brug for viden i et specifikt emne, så er I måske så mange, at det bedre kan betale sig med et virksomhedskursus, som vi tilpasser jeres udfordringer. Læs mere om virksomhedskurser her.

Har du brug for et basalt kendskab til GMP eller GDP, kan du tage vores e-læringer. E-læringerne er fleksible, så du bestemmer selv tid og sted. Vi tilbyder e-læring på basalt niveau.

Undervisere, der kan deres kram

På kurserne møder du faglig kompetente undervisere, der med baggrund i life science branchen, kender til de udfordringer, du står med. De har styr på lovgivningen og ved, hvordan den virker i praksis. Alle vores undervisningskonsulenter har en pædagogisk uddannelse, og du oplever derfor, at kursets sammensætning bygger på et pædagogisk skelet, som sikrer din læring.

Indimellem bruger vi eksterne undervisere, som fortæller om deres fagområde.

7r9a9249_tavleundervisning
adobestock_192869013_faa_inspiraton

Få inspiration og nyheder

Vil du gerne følge med og holde dig opdateret, og på den måde måske blive inspireret til dit næste kursus, så følg os på LinkedIn, hvor vi både skriver om nyheder og annoncerer nye kurser. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev på linket herunder.

Følg os på LinkedIn