dsc_2406_kurser_til_life_science

Målrettede kurser til life science industrien

Ønsker du at udvikle din viden og opdatere dine faglige kompetencer, eller skal du indtage et nyt arbejdsområde og har brug for at få styr på de grundlæggende krav til området? Så er du landet det rigtige sted.

Kurser og aktiviteter

Se her, hvad vi tilbyder

adobestock_119150418_implementering_raadgivning

Kurser til life science

Vælg mellem kurser målrettet life science: Vi har mange kurser inden for GMP og GDP, der alle sigter mod, at gøre dig bedre til dit arbejde

Se kurser
adobestock_168271253_virksomhedens_behov

Virksomhedskurser

Er I flere, der har brug for at få samme forståelse fx for lovgivningen, så se mulighederne med virksomhedstilpassede kurser.

Læs om virksomhedskurser
img_1054_gaa_hjem_moeder

Gå hjem-møde

Vi holder gratis gå hjem-møder med aktuelle emner i life science. Dyk ned i et fagligt emne på kanten af en arbejdsdag og netværk med kollegaer fra andre virksomheder.

Se kommende gå hjem-møder
adobestock_207010295_gmp_produktion_kvalitet

GMP-uddannelsen for ledige akademikere

Er du naturfaglig akademiker og ledig, er GMP-uddannelsen genvejen til et attraktivt job i life science.

Læs mere om udannelsen
adobestock_125965353_gmp

Hvad er GMP?

GMP er forkortelsen for Good Manufacturing Practice og betyder god fremstillingspraksis. Her kan du læse mere om, hvorfor GMP er vigtigt

Læs mere om GMP
adobestock_135442857_gdp_ekursus

Hvad er GDP?

GDP er forkortelsen for Good Distribution Practice og betyder god distributionspraksis. Med andre ord hvordan lægemidler opbevares og transporteres.

Læs mere om GDP
Super godt. Meget inspirerende. Underviserne var gode til at holde tråden, selvom de blev afbrudt meget med spørgsmål.
Sparring, dialog, udveksling af underviser og aktiviteter
Alle slides havde referencer til lovgivningen, masser af eksempler fra dagligdagen. De øvelser, der var planlagt, maden og forplejningen er generelt fantastisk på Pharmakon
Den gode dialog mellem alle deltagere, hvor alle bød ind
Pharmakon er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgelsel.
Finduddannelse.dk
Kontakt
andreas_goldschadt
Andreas Goldschadt
Kursuskoordinator
+45 48 20 62 63
elizabeth_ruelykke_kristensen
Elizabeth Ruelykke Kristensen
Kursuskoordinator
+45 48 20 62 64

Hvilken type kursus er du til?

De fleste af vores kurser er dagskurser, hvor du undervises sammen med andre, der interesserer sig for emnet. I er fra forskellige virksomheder og der er dermed god mulighed for at høre, hvordan andre håndterer udfordringer. Du finder dit kursus i kursusoversigten ved at søge blandt det relevante emne.

Hvis både du og dine kollegaer har brug for viden i et specifikt emne, så er I måske så mange, at det bedre kan betale sig med et virksomhedskursus, som vi tilpasser jeres udfordringer. Læs mere om virksomhedskurser her.

Har du brug for et basalt kendskab til GMP eller GDP, kan du tage vores e-læringer. E-læringerne er fleksible, så du bestemmer selv tid og sted. Vi tilbyder e-læring på basalt niveau.

Undervisere, der kan deres kram

På kurserne møder du faglig kompetente undervisere, der med baggrund i life science branchen, kender til de udfordringer, du står med. De har styr på lovgivningen og ved, hvordan den virker i praksis. Alle vores undervisningskonsulenter har en pædagogisk uddannelse, og du oplever derfor, at kursets sammensætning bygger på et pædagogisk skelet, som sikrer din læring.

Indimellem bruger vi eksterne undervisere, som fortæller om deres fagområde.

7r9a9249_tavleundervisning
adobestock_192869013_faa_inspiraton

Få inspiration og nyheder

Vil du gerne følge med og holde dig opdateret, og på den måde måske blive inspireret til dit næste kursus, så følg os på LinkedIn, hvor vi både skriver om nyheder og annoncerer nye kurser. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev på linket herunder.

Følg os på LinkedIn