adobestock_242569606

Målrettede kurser til life science industrien

Ønsker du at udvikle din viden og opdatere dine faglige kompetencer, eller skal du indtage et nyt arbejdsområde og har brug for at få styr på de grundlæggende krav til området? Så er du landet det rigtige sted.

Kurser og aktiviteter

Se her, hvad vi tilbyder

adobestock_389252329

Kurser til life science

Vælg mellem kurser målrettet life science: Vi har mange kurser inden for GMP og GDP, der alle sigter mod, at gøre dig bedre til dit arbejde

Se alle kurser til life science
adobestock_93170235

Jobrettede AMU-kurser

Efter et jobrettet AMU-kursus forløb er du godt forberedt til arbejdsopgaverne i life science virksomheder.

Læs mere om AMU-kurser
adobestock_88922824_ekurser

Se alle vores e-læringer

Har du brug for introduktion til emner som GMP, GDP, prøveudtagning, krav til kvalificering og validering, kvalificeringsfaser eller valideringsdokumentation, kan du få den her og nu som e-læring.

Læs mere om e-læringer
adobestock_87135720_virksomhedskursus

Kursus i virksomheden

Er I flere fra samme virksomhed, der skal have samme kursus, så er et kursus i virksomheden måske relevant.

Læs om kursus i virksomheden

Få styr på begreberne GMP og GDP

adobestock_159711035_www

Hvad er GMP?

GMP er forkortelsen for Good Manufacturing Practice og betyder god fremstillingspraksis. Her kan du læse mere om, hvorfor GMP er vigtigt

Læs mere om GMP
adobestock_111380131_www

Hvad er GDP?

GDP er forkortelsen for Good Distribution Practice og betyder god distributionspraksis. Med andre ord hvordan lægemidler opbevares og transporteres.

Læs mere om GDP
Super godt. Meget inspirerende. Underviserne var gode til at holde tråden, selvom de blev afbrudt meget med spørgsmål.
Sparring, dialog, udveksling af underviser og aktiviteter
Alle slides havde referencer til lovgivningen, masser af eksempler fra dagligdagen. De øvelser, der var planlagt, maden og forplejningen er generelt fantastisk på Pharmakon
Den gode dialog mellem alle deltagere, hvor alle bød ind
Pharmakon er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgelsel.
Finduddannelse.dk
Kontakt
Kursuskoordinator Andreas Goldschadt
Andreas Goldschadt
Kursuskoordinator
+45 48 20 62 63
elizabeth_ruelykke_kristensen
Elizabeth Ruelykke
Kursuskoordinator
+45 48 20 62 64

Undervisere, der kan deres kram

På kurserne møder du faglig kompetente undervisere, der med baggrund i life science branchen, kender til de udfordringer, du står med. De har styr på lovgivningen og ved, hvordan den virker i praksis. Alle vores undervisningskonsulenter har en pædagogisk uddannelse, og du oplever derfor, at kursets sammensætning bygger på et pædagogisk skelet, som sikrer din læring.

Til specialiserede områder samarbejder vi selvfølgelig med eksterne specialister, der arbejder med specialområdet til hverdag. Det er en stor fordel for dig, at din undervisning planlægges og leveres af meget kompetente specialister. Du kan dermed altid får sparring på netop den problemstilling, du oplever i din hverdag.

Indimellem bruger vi eksterne undervisere, som fortæller om deres fagområde.

adobestock_119150418_implementering_raadgivning

Hvilken type kursus er du til?

De fleste af vores kurser er dagskurser, hvor du undervises sammen med andre, der interesserer sig for emnet. I er fra forskellige virksomheder og der er dermed god mulighed for at høre, hvordan andre håndterer udfordringer. Du finder dit kursus i kursusoversigten ved at søge blandt det relevante emne.

Hvis både du og dine kollegaer har brug for viden i et specifikt emne, så er I måske så mange, at det bedre kan betale sig med et kursus i virksomheden. Læs mere om mulighederne her.

Har du brug for et basalt kendskab til GMP eller GDP, kan du tage vores e-læringer. E-læringerne er fleksible, så du bestemmer selv tid og sted. Vi tilbyder e-læring på basalt niveau.

adobestock_84987499_intranet-konsulent

Vil du have nyheder direkte i din mailboks?

Vil du gerne følge med og holde dig opdateret, og på den måde måske blive inspireret til dit næste kursus, så tilmeld dig nyhedsbrevet. Der kommer nyhedsbrev ca. hver 2. uge.

Tilmeld nyhedsbrev