Se alle e-læringer

Selvstudie med opgaver

Når du har brug for viden her og nu, så er en e-læring fleksibel og nem at komme til. Det foregår online. Du får opdateret viden og et testbevis, som du kan bruge som en del af din træning eller som forberedelse. Se alle e-læringer herunder.

adobestock_363631449_gmp-krav

GMP-krav

Arbejder du med fremstilling af lægemidler, skal du have en forståelse for GMP, som er de retningslinjer, der gælder ved fremstilling af lægemidler. Med e-læringen får du kendskab til, hvad GMP er.

Læs mere og køb adgang
adobestock_357592233_gdp

GDP

GDP er den del af kvalitetssikringen, som sikrer, at lægemidlers kvalitet opretholdes i alle faser af forsyningskæden. Brug e-læringen til at få kendskab til kravene i GDP-vejledningen.

Læs mere og køb adgang
proeveudtagning_reklame01

Prøveudtagning

Korrekt prøveudtagning er en essentiel del af kvalitetssikringen. Brug e-læringen til at forstå, hvordan du tager en prøve, der repræsenterer materialets eller produktets kvalitet.

Læs mere og køb adgang
adobestock_335431471_krav-til-kvalificering-og-validering

Krav til kvalificering og validering

Kend forskel på kvalificering og validering, så du kan bruge begreberne korrekt. Få overblik over myndighedskrav samt relevante vejledninger og forstå formålet med kvalificering og validering.

Læs mere og køb adgang
adobestock_418722049_kvalificeringsfaser

Kvalificeringsfaser

Når du ved, hvad de enkelte faser i kvalificeringen indebærer, kan du planlægge gennemførelsen af en kvalificering. Du kender formålet med de enkelte faser og ved, hvad der skal testes i hvilken fase.

Læs mere og køb adgang
adobestock_107478632_valideringsdokumentation

Valideringsdokumentation

Kvalificerings- og valideringsaktiviteter skal planlægges og dokumenteres. Valideringsmasterplanen giver et overblik over status, og protokoller og rapporter dokumenterer kvalificering og validering.

Læs mere og køb adgang

Hvad er en e-læring

Vores e-læringer består af en blanding mellem præsentation og opgaver. Præsentationen kan være en video, en speak eller en animationsfilm, hvor du får uddybet emnet med både myndighedskrav og praktiske eksempler. Opgaverne kan være alt fra quizzer til cases. Vi varierer altså måden, hvor du får formidlet emnet på, så du kommer igennem på forskellige måder og så det ikke bliver kedeligt for dig. 

Vi bygger e-læringerne op i et program, så du får det hele i en samlet pakke, hvor du selv klikker dig igennem emnet. På den måde er der en naturlig vej igennem indholdet, så du får præsenteret emnet i en god rækkefølge. Du kan stadig springe frem eller tilbage ved at klikke i menuen, så du kan se en video flere gange eller gentage quizzerneDu kan altså komme igennem emnet lige, som det passer dig og når du har behov for det. 

Alle e-læringer afsluttes med en test, og du får også et certifikat, der beviser, at du har gennemført e-læringen. Det kan du bruge i din træningsjournal eller som dokumentation til dit cv. 

En e-læring kan altså på mange måder det samme som et kursus. Du får udbygget din viden og kompetencer, fordi vi har tænkt over, hvordan vi formidler emnet med højt læringsudbytte. 

Hvis du er i tvivl eller ønsker at købe flere e-læringer, så kontakt
Afdelingsleder Kirsten Holme
Kirsten Holme Christensen
Afdelingsleder, Cand.pharm.
+45 48 20 62 75