Bliv kursusleder og underviser i professionelle rammer

Nysgerrig på underviserjob i Pharmakon Life science?

Bidrag til kvaliteten i life science og opbyg nye kompetencer

Står følgende højt på din ønskeliste til dit næste job?

 • Løbende personlig udvikling

 • Ansvar for kompetenceudvikling, der gør en forskel 

 • Øget indsigt i life science 

Så vil jeg opfordre dig til at læse videre og tage en snak med mig. 

tekst-annonce

Tag det første skridt i dag

Vi tror på, at der skal mere end en jobbeskrivelse til, før du kan beslutte dig for at søge nyt job.
Derfor kan du booke en uforpligtigende samtale med mig, hvor jeg sætter flere ord jobbet og Pharmakon, og du fortæller om dig selv. Her kan du se, hvem vi håber, du er.

Book nemt via dette link

printvenlig version af hele opslaget

Hvordan matcher følgende dine ønsker til dit næste job?

 • Jeg vil udvikle mine formidlingsevner: Du får et eksternt kursusforløb i didaktik, og løbende feedback på din kommunikation og undervisning. 
 • Jeg vil udvikle mig fagligt: Du bliver som underviser helt skarp på GMP-lovgivningen, og det er en del af jobbet at følge med i nyheder og trends indenfor life science.  
 • Jeg vil have indflydelse: Du er med hele vejen – fra udviklingen af kursets idé, planlægning af afvikling, afholdelse af kurset, undervisning, kommunikation med kursister, til evaluering og justering.  
 • Jeg vil være i et positivt og anerkendende miljø: Du møder kursister, der har set frem til et spændende kursus i Pharmakons professionelle rammer, og som får indfriet deres forventninger.  
 • Jeg vil have indsigt i life science: Kursusledelse for kursister, der kommer fra alle hjørnerne af life science og dit samarbejde med vores mange eksterne undervisere fra branchen giver dig viden om både store og små virksomheder. 
 • Jeg vil styrke mit netværk: Du vil helt naturligt udvide dit professionelle netværk inden for life science og myndigheder. 

Lidt mere om jobbet

I jobbet som kursusleder tilrettelægger og afholder du kurser til mange forskellige målgrupper i life science. Når du underviser, bruger du din uddannelse og erfaring til at sikre, at undervisningen rammer deltagernes udgangspunkt, så deltagerne føler sig tilpas og bidrager aktivt undervejs. 

Du sørger for, at dit kursus er designet, så deltagerne får et aktivt, hyggeligt og læringsrigt kursus. Det betyder, at der er tydelige læringsmål, som afspejles i emnerne. Og at læringen foregår på en engageret og involverende måde, som bevidst imødekommer forskellige læringsstile.  

Efter kurset gennemgår du evalueringerne for eventuelle tilretninger inden næste afvikling. Måske har du fanget en ide til et nyt kursus undervejs, som skal konkretiseres.  

Som ny underviser har du mulighed for at udforske din formidling og dine ideer i en tryg ramme med en erfaren kollega. 

Hør, hvad underviserteamet siger, om deres job

video2024

Lidt mere om os

Afdelingens 13 medarbejdere er fordelt i et kursuslederteam og et supportteam, som hver dag spiller hinanden stærke i den fælles opgave at give vores kursister nye kompetencer. Vi holder desuden mange kurser i samarbejde med specialister fra branchen og myndighederne. 

Som din leder er jeg let tilgængelig og samarbejder med dig om vores opgaver og mål via sparring og åben dialog. Vi har et godt fællesskab på tværs af roller af ansvar i afdelingen og finder ofte tid til sociale aktiviteter for at understøtte det. 

Vi afholder de fleste af vores kurser på Pharmakons konferencecenter, som er designet til at understøtte læringsoplevelsen med hyggelige moderne faciliteter og en indbydende atmosfære. Dine kolleger i Pharmakons samlede virksomhed støtter også op om dig, så du lykkes bedst muligt og kan fokusere på din kursusledelse og sikre den professionelle kursistoplevelse.  

Pharmakon har stor fokus på trivslen hos både gæster og medarbejdere, så du får et arbejdsmiljø præget af en uformel, interesseret og nærværende dialog med fælles afsæt i at levere en god kvalitet. 

Lidt mere om dig

Jeg forestiller mig, at din uddannelsesbaggrund er farmaceut, ingeniør eller anden tilsvarende naturfaglig akademisk baggrund. Det er væsentligt, at du har erfaring fra life science, da et af kendetegnene for Pharmakons kurser er, at vi leverer undervisning, hvor teorien understøttes af egen erfaring. 

Der er mange indgange til jobs hos os. Det kan være, du har erfaring fra 

 • en QA-afdeling 
 • en produktionsafdeling, evt som supporter eller GMP-koordinator 
 • myndighedsinspektioner eller audits 

Under alle omstændigheder ved du, at formidling af GMP- eller GDP-krav skal være engageret, medrivende og kvalitetsbevidst, så kursisterne opnår rette udbytte af læringsmål.  

Book selv en samtale om jobbet

Jeg glæder mig til at sætte flere ord på jobbet og Pharmakon og til at høre om dig. Du er derfor velkommen til at booke en uforpligtigende samtale med mig om jobbet som kursusleder.  

Vi kan mødes med denne agenda: 

 • Velkommen og kort introduktion til Pharmakon og jobbet (10 min) 
 • Introduktion af dig (10min) 
  • Kort resume af din erfaring 
  • Hvad gør dig nysgerrig på jobbet som kursusleder 
  • Hvad skal jobbet og Pharmakon kunne opfylde før du overvejer et jobskifte? 
 • Spørgsmål (10 min) 

Du booker let en samtale her. 

                                  Jeg glæder mig til en god snak