pharmakon-gruppebillede-1_personale

Karriere

Vi er ca. 140 kollegaer, som arbejder med meget forskellige områder. Hovedparten af os arbejder med uddannelse og efteruddannelse. Mange af os har en baggrund som farmaceut. En tredjedel af os er beskæftiget med konferencecenter-opgaver og arbejder i receptionen, bookingen, rengøringen, køkkenet, restauranten og teknisk afdeling. Vi er flest kvinder, idet ca. en fjerdedel af kollegaerne er mænd.

Ledige stilinger (2)
Du ønsker at sikre en høj faglig uddannelse til fremtidens farmakonomer. Du vil gerne omsætte din viden og erfaring fra apotekspraksis til teoretisk og praktisk undervisning. Her er en unik mulighed til dig. Vi søger undervisere til farmakonomuddannelsen i fuld tid fra 1. januar 2021.
Ansøgningsfrist
19. okt. 2020
Læs mere
Du ønsker, at farmakonomstuderende uddannes til faglige dygtige farmakonomer, som kan løfte nuværende og fremtidige opgaver på sygehus- og privat apotek. Du kan omsætte din viden og erfaring til teoretisk og praktisk undervisning. Undervisning er dit hjertebarn. Så skal du søge stillingen som underviser på farmakonomuddannelsen. Vi søger undervisere i fuld tid fra 1. januar 2021.
Ansøgningsfrist
19. okt. 2020
Læs mere

Hvorfor arbejde på Pharmakon?

Fordi vi er glade for at være her, hvilket statistikken viser:

  • Medarbejdertilfredsheden er 4.9 ud af 5.0 mulige
  • Næsten halvdelen af os har været her i over 10 år.

Medarbejdertilfredsheden er høj

Pharmakon arbejder med medarbejdertilfredshed, så vi forsat kan udvikle os og blive ved med at være en af Danmarks bedste arbejdspladser. Medarbejdertilfredsheden er meget høj (4,9 på en 5-skala) og viser, at vi er glade for at arbejde på Pharmakon. I 2018 var vi den 17. bedste mellemstore arbejdsplads i Danmark målt af Great Place to Work®. Placeringen skyldes en medarbejdertilfredshedsundersøgelse og en beskrivelse af Pharmakons vilkår.

I 2014 blev vi kåret som Danmarks sundeste virksomhed.

Trivsel

Vi har et trivselskoncept, ”Pharmakon i Trivsel”, i daglig tale ”PIT”, som alle medarbejdere har stor indflydelse på. Det sikrer, at der er trivselstilbud til alle, fx forskellig former for motion enten i vores motionsrum eller ved deltagelse i lokale konkurrencer, fokus på at spise sundt, og sociale aktiviteter, hvor vi mødes for at fejre Elvis’ fødselsdag eller sammen med vores familier holder juletræsfest.

img_2159_trivsel