pharmakon-gruppebillede-1_personale

Karriere

Vi er ca. 140 kollegaer, som arbejder med meget forskellige områder. Hovedparten af os arbejder med uddannelse og efteruddannelse. Mange af os har en baggrund som farmaceut. En tredjedel af os er beskæftiget med konferencecenter-opgaver og arbejder i receptionen, bookingen, rengøringen, køkkenet, restauranten og teknisk afdeling. Vi er flest kvinder, idet ca. en fjerdedel af kollegaerne er mænd.

Ledige stilinger (1)
Har du lyst til at undervise på en videregående uddannelse og være en del af en entusiastisk og kompetent undervisergruppe? På Farmakonomskolen i Hillerød uddanner vi fagligt dygtige farmakonomer, der hver dag gør en forskel for borgere, medicinbrugere, medicinsikkerhed og samfundet.
Ansøgningsfrist
3. aug. 2020
Læs mere

Hvorfor arbejde på Pharmakon?

Fordi vi er glade for at være her, hvilket statistikken viser:

  • Medarbejdertilfredsheden er 4.9 ud af 5.0 mulige
  • Næsten halvdelen af os har været her i over 10 år.

Medarbejdertilfredsheden er høj

Pharmakon arbejder med medarbejdertilfredshed, så vi forsat kan udvikle os og blive ved med at være en af Danmarks bedste arbejdspladser. Medarbejdertilfredsheden er meget høj (4,9 på en 5-skala) og viser, at vi er glade for at arbejde på Pharmakon. I 2018 var vi den 17. bedste mellemstore arbejdsplads i Danmark målt af Great Place to Work®. Placeringen skyldes en medarbejdertilfredshedsundersøgelse og en beskrivelse af Pharmakons vilkår.

I 2014 blev vi kåret som Danmarks sundeste virksomhed.

Trivsel

Vi har et trivselskoncept, ”Pharmakon i Trivsel”, i daglig tale ”PIT”, som alle medarbejdere har stor indflydelse på. Det sikrer, at der er trivselstilbud til alle, fx forskellig former for motion enten i vores motionsrum eller ved deltagelse i lokale konkurrencer, fokus på at spise sundt, og sociale aktiviteter, hvor vi mødes for at fejre Elvis’ fødselsdag eller sammen med vores familier holder juletræsfest.

img_2159_trivsel